Transport- och logistiktjänster

UBQ erbjuder dig som företag enskilda eller enstaka tjänster som exempelvis lager, transport, rådgivning och ompackning.

Anpassade transport och logistiklösningar

En del av våra kunder väljer att hyra lagerutrymme och personal som hanterar produkterna som ska distribueras ut runt om globalt.

Smart Way – 3PL och 4PL

Den smarta vägen går via UBQ. Genom samarbete förser vi dig som kund med totalupplägg för optimal logistiklösning för just din verksamhet.

Specialuppdrag Exempel 1

Ett svenskt bolag skulle utrusta ca 40 byggnader med ventilationsutrustning på ett oljefält i Kazakstan. Projektet var ett samriskprojekt mellan den Kazakiska staten och energijätten Chevron. För oss, en typiskt ”Projekttransport”. Som i alla våra uppdrag så var tanken att redan från början förse kunden med en totallösning där kunden kunde fokusera på sin kärnverksamhet och lita på att vi som logistikpartner ansvarar för att materialet kom fram i rätt tid och rätt kvalitet till lägsta kostnad. Vi samordnade materialanskaffningen till ett centrallager i Malmö, därifrån skeppade vi materialet till produktionsplatsen i Kazakstan. I snitt packades och skickades 10 containrar per vecka, med en topp på 30 containrar en vecka. UBQ`s ansvar sammanfattas med; stuffning enligt uppställd kravspecifikation, samarbete med tull, godsmottagning, uppmärkning, godsplanering och uppdatering av skeppnings- och artikelkontroll. Vi försåg även entreprenören med containrar och utrustning. Klicka på länken om ni vill bli kontaktade av UBQ för att veta mer!

Specialuppdrag exempel 2

Tillsammans med Canon Svenska AB har vi gjort ett upplägg där vi tog hand om flertalet delar i logistikkedjan. Från Canons huvudlager i Rotterdam fraktades maskiner och tillbehör till vår UBQ-terminal i Stockholm. Där installerade vi mjukvaran och monterade tillbehören, testkörde slutprodukten och fraktade sedan vidare den färdiga produkten till Canons kunder. Väl hos slutkund såg vi också till att Canons produkter helt eller delvis installerades.

Vill du veta mer?

10 + 3 =